Klimatyczne mieszkanie we Wrocławiu

Od pewnego czasu można zaobserwować spory zwrot,  jeśli chodzi o kolorystykę we wnętrzach.  Zaczęliśmy rezygnować z jasnych, często białych barw na rzecz ciemnych i stonowanych ,,kolorów ziemi”. Na stałe rozgościła się również bardzo elegancka czerń, ostatnio chętnie stosowana w przestrzeni kuchennej.  Kuchnia w takim wydaniu kolorystycznym pojawiła się w naszym projekcie.  Zamiast ją eksponować, postanowiłyśmy, że będzie stanowić  tło aranżacji salonu. Ociepliłyśmy ją blatem i okładziną z płyty laminowanej w odcieniu naturalnego dębu. Dodatkowym miejscem na przechowywanie w kuchni jest przeszklona witryna. Salon ożywiony został elementami w postaci mebli wolnostojących, w zdecydowanych barwach. Punktem spinającym całe wnętrze jest sufit. Lubimy odważnych inwestorów i odważne projekty. Kiedyś eksperymentowałyśmy z betonowym sufitem ➡️http://pokaty.pl/project/kawalerka-w-centrum/  teraz sprawdzimy, jaki efekt da nam rdza.